Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

HTML

Jön a Half-Life 3, az Episode 3-at törölték?

2011.06.17. 10:12 | punk99 | Szólj hozzá!

 A Game Informer birtokába jutott információk egyenesen a Half-Life széria kiadási ütemtervéről szólnak, s egyben megerősítenek olyan, emberek millióit foglalkoztató híreszteléseket, melyek arról szólnak, hogy miért is késik olyan sokat a Half-Life 2: Episode Three.

Kezdődött minden azzal, hogy egy ryuuk nevű felhasználó kitett egy figyelemreméltó posztot a Steam fórumára, mely szerint a Lambda Generation fanoldal azt állítja, hogy hozzáférhettek a Valve programozójának, Mike Dussault munkaasztalához, aki már pont egy éve teljesít szolgálatot a stúdiónál.

Dussault azt állította, hogy azért nem jön az Episode 3, mivel a Valve 2007 végén, az Episode Two megjelenése után szakított az epizódikus megjelenési ütemtervvel. Az úriember egyébként igen közel ül a tűzhöz, ő volt a technikai tanácsadója a törölt HL-címnek, valamint 2008 és 2010 között kidolgozott egy olyan scriptrendszert, amit majd a folytatásban - a Half-Life 3-ban fognak felhasználni.

A Steam fórumáról a hozzászólást szinte azonnal törölték, ryuukot bannolták is, ami szokatlanul erős reváns egy pletykaszagú történet ismertetése miatt, így sokan már összeesküvés-elméleteket generálnak - teljes joggal. Ha a kiszivárgott tudnivalók igazak, akkor bizony a felhasználó megsértette az oldal szabályzatát, s ezzel elismerte a Valve, hogy van a dologban valami.

A korábbi pletykák szerint az Arx Fatalisről és a Dark Messiahról elhíresült Arkane Studios - ami már egyébként a Valve része - is dolgozik a következő epizódokon, ilyen-olyan conceptek is napvilágot láttak már belőle. A Valve több ízben is megerősítette, hogy hegeszti a Half-Life sorozat következő darabját, de szinte semmit nem hajlandó róla elárulni.

Update! Közben maga Doug Lombardi cáfolta a híreszteléseket, miszerint ez a Dussault úr élő személy lenne. Minden kitaláció! Kár. Kedves Valve, igazán időszerű lenne némi konkrétum!

A bejegyzés trackback címe:

https://pchirek.blog.hu/api/trackback/id/tr192991580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása