HTML

Július elején jön a Brink DLC-je

2011.06.25. 21:49 | punk99 | Szólj hozzá!

 A "Változás ügynökei" névre hallgató csomag, mint a neve is mutatja, némileg csavar egyet a recepten, számos hibajavítást is tartalmaz majd, de a rajongók elsősorban a két új pályának, a két új ruhának és a két új fegyvernek örülhetnek majd - utóbbiakra természetesen számos kiegészítőt is aggathatunk.

 

   

 

A megjelenés már itt van a nyakunkon, de a Bethesda pontos dátummal még nem szolgálhat, mivel a konzolgyártóknak még jóvá kell hagyniuk a Agents of Change tartalmát. A rajongók valamikor július elején tölhetik le a csomagot, de nem árt igyekezni, hiszen csak két hétig lesz ingyenes, utána a szokásos árat kell kifizetnünk érte.

Természetesen mindhárom platformra - PC, Xbox 360 és PS3 - egyszerre érkezik a bővítmény. Vannak még csodák ugye-ugye? Fentebb pár képet gyűjtöttünk össze a DLC-ből.

A bejegyzés trackback címe:

https://pchirek.blog.hu/api/trackback/id/tr33014707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása