HTML

Visszahozná a TimeSplitters-sorozatot a Crytek

2011.06.27. 16:32 | punk99 | Szólj hozzá!

 A Crytek egyik alapítója, Avni Yerli beszélt arról, hogy mi a helyzet jelenleg a TimeSplitters visszahozásával kapcsolatos tervekkel: "A játék, történelmileg, egy fontos címe volt a Crytek UK életében." - mondta a nagyfőnök, majd hozzátette azt is, hogy hatalmas mókának tartotta a sorozat első és második részét is.

 
Ettől függetlenül sajnos el kellett szomorítania a publikumot: jelenleg ugyan masszívan gondolkoznak rajta, hogy mit lehetne kezdeni a címmel, és hogyan lehetne visszahozni, de egyelőre semmi konkrét terv nem született még. Viszont egy, a korábbi részekből készülő HD-remake-et sem zárna ki.

Az egész sztori onnan indult, hogy pár hete felröppent egy pletyka, miszerint a Crytek már a TimeSplitters 4-en dolgozik a Microsoft következő generációs konzoljára. Nos - hivatalosan legalábbis - nem ez a helyzet.

A bejegyzés trackback címe:

https://pchirek.blog.hu/api/trackback/id/tr263019176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása