Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

HTML

Hivatalosan is érkezik a Torchlight II

2011.06.27. 16:31 | punk99 | Szólj hozzá!

 Ebben a percben kaptuk a jóhírt a Runic Games hivatalos magyarországi partnerétől, a Cenegától, hogy a Torchligh II hivatalosan is 2011-ben fog megjelenni, kizárólag PC-re. Ugyan az első rész nem nyerte el maradéktalanul a tetszésünket - főként a monotonitást, s a kevés újdonságot róttuk fel hibának -, az egykori Blizzard North fejlesztők és más tehetségek által alapított Runic Games azt tűzte ki célul, hogy minden területen tökéletesíti a folytatást.


Ennek a legfontosabb jele, hogy immár teljes mértéken rágyúrnak az online módra, ahol fizetős és ingyenes tartalmak is várnak a játékosokra. Szintén fontos előrelépés, hogy a négy választható karakterosztályon belül komolyabban testreszabhatjuk majd saját hősünket, bár erről egyelőre még nincsenek részletek.

A játéktér is változott: a bejelentés nagyobb, szabadon bejárható területeket ígér, de hogy még így se legyen panasz a változatosságra, a TorchEd néven futó szerkesztővel a tehetségesek elkészíthetik saját modjaikat a játékhoz.

Jópofa újdonságnak tűnik a nyugdíjazás is: biztos mindenki találkozott már azzal a helyzettel (a tapasztalt Diablo 2 játékosok tutira), hogy ha egy karakter elérte a maximális szintet, s megszerezte a legjobb felszereléseket, akkor gyakorlatilag elveszti az értelmét, mert nincs miért tovább nyomulnunk vele. Nos, a Torchlight II-ben a teljesre tápolt karaktereinket nyugdíjba küldhetjük, így a következő hősünk alapból néhány bónusszal és extra képességgel indul majd.

Tovább böngészgetni a játék hivatalos oldalán érdemes.

A bejegyzés trackback címe:

https://pchirek.blog.hu/api/trackback/id/tr533019177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása