Linkblog

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

HTML

Gaikai - tízmillió felhasználót várnak az év végéig

2011.06.25. 21:52 | punk99 | Szólj hozzá!

 A cég bejelentette, hogy partnerséget kötött a Walmarttal ezen a héten, így más a kiskereskedelmi áruházak ügyfeleit is bombázzák már a gaikai-os ajánlatokkal, valamint az európai partnerekről is lehull a lepel hamarosan.

"Az első cél az, hogy elérjük a havi 10 millió felhasználót, ezzel szeretnénk kitolni a játékok által nyújtott élményt, mert így, hogy segítjük a kiadókat és az online kereskedők munkáját, nagyobb közönséghez jutunk el" - mondta a Gaikai elnöke, Nanea Reeves.

A Gaikai az egyik mód arra, hogy a kiadók termékei eljussanak a játékosokhoz, akik ezzel több formátumból választhatnak. Kellően csalogató lehet az a tudat, hogy egy játék több hardveren is használható, nem kell feltétlenül a TV-t használni.

"A kihivás abban áll, hogy kapsz egy ügyfelet, aki webbögészőben szeretne játszani, de nem tudja használni játékát Macen" - magyarázza Reeves. "Ebben az esetben már az is siker lehet, ha támogatjuk a felhasználót abban, hogy más platfromokon is tudjon játszani és a teljes játék steamelhető legyen."

A vezér szerint a Gaikai megoldása azért is szép, mert nem igényel külön hardvert, vagy egyedi chipet, már a meglévő infrastruktúrára építenek. Reeves jó humora lévén beszól a konkurenciának is:

"Az OnLive indul a Facebookon is - mi is begyázhatóak vagyunk ott. Mi, hasonlóan azokhoz a srácokhoz, csináltunk egy nagy munkát, csak teljesen más üzleti modellre építve."

A bejegyzés trackback címe:

https://pchirek.blog.hu/api/trackback/id/tr373014714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása